Delen

Kies voor veilig zakendoen in 2022

U telt voor ons

Atradius is gespecialiseerd in kredietverzekering, biedt u zekerheid en professionaliteit. We maken het verschil door te investeren in menselijke relaties. Het resultaat: uw eigen sterk accountteam. Wij kennen u en u kent ons, wij kennen uw onderneming en weten wat voor u cruciaal is. Dat werpt vruchten af.

Een warme relatie met onze klanten geeft ons de energie om er elke dag voor te gaan. Atradius bewijst dat een wereldleider in kredietverzekering, vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, ook een wereldleider is in service. Het een kan niet zonder het ander.

Klaar voor een mooie toekomst?

We wensen uw onderneming een gezond en succesvol 2022. Er is altijd ruimte voor verbetering. Met Atradius als partner, doet u met een gerust hart zaken. U kan zorgeloos op zoek naar nieuwe klanten, want u bent geïnformeerd en verzekerd. Atradius kijkt niet toe vanop de zijlijn, laten we er in 2022 samen voor gaan.

Goede voornemens voor 2022?

Als u weet dat wanbetalers zorgen voor een groot aantal faillissementen, dan weet u ook dat een goed debiteurenbeheer van levensbelang is. Nieuwe klanten zijn belangrijk, goed betalende klanten nog belangrijker. Neemt u zich voor om dit jaar korter op de bal te spelen? Zorg dan nu dat het niet bij een voornemen blijft. Download onze whitepaper met tips en tricks voor een vlotter credit management. Stel zo het debiteurenbeheer van uw kmo op punt. Of ondervind het gewoon aan den lijve en test gratis 3 debiteuren. Zo is het meteen duidelijk wat het betekent als u resoluut kiest voor zekerheid, bescherming en persoonlijke service.

Hoort u het graag eens van een ander ?

Geert Wolters van Panache ebvba, verdeler van straatmeubilair, legt uit hoe een kredietverzekering hem helpt bij de dagelijkse uitbouw van zijn bedrijf

 

Onze mensen wensen u een gelukkig en gezond 2022!!!

nieuwjaarswens-nl

Liesbet Suykens
Liesbet Suykens

Senior Account Executive & Content Marketeer